Ceapa se taie rondele apoi se desfac inelele.(2 cepe ajung ptr vreo 4 persoane)
pentru pane : 2 oua batute ,condimentati cum vreti voi ,1 varf de cutit de bicarbonat se sodiu , 1 pahar bere si 1 de faina ,vedeti voi sa fie cat de cat dens sa acopere bine ceapa asa cruda cum este . se prajesc in ulei la foc mare.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!