500 g lapte praf
100 g cacao
500 g zahar
150 g unt
150 ml apa
Laptele praf, cacaoa si untul se amesteca pana cand devine o pasta omogena. Zaharul si apa se topesc intr-o cratita pe foc, apoi se toarna cate putin peste celalalte.
Se amesteca bine, apoi se toarna intr-o tava si se da la rece. Se pot adauga alune sau vanilie, dupa preferinte.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!