Durata: 1 h15 min.
Ingredinte: 300 gr. carne de vitel, 300 gr. ciuperci, 1 buc. ceapa, 1/2
lingurita faina, o lingura untdelemn, 10 gr. margarina.
Mod de preparare: Se inabusa carnea taiata bucatele in margarina,
cu putina apa; separat se pregateste prin fierbere amestecul de ceapa
si ciuperci. Cind este aproape gata fiert, se amesteca carnea cu
ciupercile si se adauga verdeata.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!