Pentru blat :
8 oua 
8 linguri de zahar
8 linguri de faina 
sare 
Pentru umplutura :
1 kg de smantana ,5 linguri de zahar ,zahar vanilat ,rasatura de lamaie si portocala ,2-3 linguri faina ,5 oua ,sare .
  Blatul 
  Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma,freci galbenusurile cu zaharul si apoi le amesteci cu albusurile batute spuma,  adaugi un praf de sare si faina, treptat, incorporezi bine faina si torni compozitia in 2 forme rotunde  sau intr-o tava mare de aragaz si lasi  sa se coaca pe jumatate  , la foc potrivit.
  Umplutura
  Se pune  smantana ,  se amesteca  cu zaharul, cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, faina, sare si apoi albusurile batute spuma si punem acest  amestec  pe blatul copt pe jumatate avand grija ca  forma  sa fie umpluta pe jumatate, deoarece la copt compozitia creste mult si o  coci mai departe, la foc potrivit.
Cand este gata se lasa pasca  pana a doua zi in tava pentru a se intari.
PS. Pozele sunt ale  mele ,pasca nu e facuta de mine e comandata de  la o cunostinta si am cerut reteta ....pe care o voi incerca si eu nu neaparat de sarbatori poate fi consumata oricand .