Avem nevoie de 5 kg de pastai, 3 kg de rosii, 2 kg de ceapa, 1/4 l ulei, conservant, patrunjel, frunze de telina, ardeu iute (optional), sare.
Se pune un rand de pastai si un rand de rosii,unul de ceapa si patrunjelul si telina taiate marunt. Se repeta randurile, avand grija ca ultimul sa fie de pastai.Se pune sarea si 2 cani de apa. Se fierb de jumatate, dupa care se pun in borcane si se dau la dunst.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!