Timp de preparare: 35 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
1 foaie de napolitane(din comert),
9 oua,
1 pachet margarina Rama,
27 lg.+9lg.+8 lg. zahar,
30 biscuiti (petit-beurre),
150g.nuci macinate,
ciocolata;
Mod de preparare:
1.Se separa ouale.Se freca 9 galbenusuri cu 9 linguri de zahar.
2.Margarina se topeste pe foc si fierbinte se pune peste galbenusuri si se fierb impreuna timp de 10 minute.Se adauga 150g. nuci prajite si macinate,cei 30 de biscuiti macinati si toata compozitia rezultata se pune peste foaia de napolitana si se niveleaza cu o spatula de lemn.
3.Se bat albusurile spuma, se adauga 27 linguri de zahar si se continua baterea pe foc.Cand compozitia este omogena, se ia de pe foc, se ard 8 linguri de zahar si se pun peste albusuri, se bat impreuna si se intind peste compozitia de galbenusuri,apoi se rade ciocolata.Pana la servire, se tine la rece.Se taie cu cutit inmuiat in apa fierbinte.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!