Ingrediente
4 oua ,
2 pahare de faina ,
1 pahar de zahar pudra ,
450 ml. lapte , 
1 pahar de nuca de cocos , 
150 gr. unt ,
1 plic de zahar vanilinat , 
1 plic de praf de copt.
Se freaca bine zaharul cu untul moale iar apoi se adauga treptat cate un galbenus , pana se obtine o compozitie omogena , dupa care se adauga nuca de cocos si se mai amesteca putin.Faina se amesteca cu
praful de copt si se adauga treptat la compozitia cu unt , alternand cu laptele
caldut , pana se inglobeaza totul.Albusurile batute spuma se adauga si ele la
compozitie , amestecand incet de jos in sus cu o lingura de lemn.Se toarna
compozitia intr-o tava tapetata cu hartie si se da la cuptor 35-40 min la 180°.
Pentru glazura se topeste 200 gr de ciocolata care se amesteca cu 200 ml. de frisca lichida.Cand s-a racit prajitura , se toarna deasupra glazura.
Aluatul va fi putin mai moale dar nu este nici o problema, la coacere se vor alege doua foi cu o crema intre ele.