Ingrediente:
• 400g piept de pui dezosat si fara pielita
• 3 oua
• 1 lingurita mustar
• 150 g unt/ margarina( eu am folosit unt )
• 1 gogosar murat rosu
• 2 legaturi frunze de patrunjel
• piper, sare
Se fierbe pieptul de pui ( eu am folosit pieptul de la un pui pe care l-am fiert in supa). Am taiat gogosarul marunt. Intre timp am fiert ouale si le-am racit. am bagat totul la blender:patrunjel verde,100 g unt, gogosar, piept de pui si le-am facut pasta. Pe folie de aluminiu am intins uniform compozitia din piept de pui iar deasupra am pui umplutura de oua pe care tot asa am facut-o cu blenderul: o legatura patrunjel, 3 oua,50 g unt, 1 lingurita mustar. Am rulat folia si am pus rulada la frigider pana a doua zi. Poate fi folosita ca aperitiv sau chiar asa cu masline sau ce vreti voi.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!