Roşiile se fac suc,se dau prin maşina specială de roşii .Se pun la fiert şi se scade pâna ajunge de consistenta unei smântâni mai groase,se pune la sfârşit sarea şi zaharul dupa care se toarnă în sticle de avem cu gura largă,deasupra se adaugă ulei pentru a nu prinde mucegai , se capsează şi se acopera pâna se racesc . Poate fi folosit la paste, fripturi, rasol,mâncăruri etc.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!