Cum putem invata web design sau programare?
Luam o carte de specialitate si o rasfoim sau citim sfaturile date de  Iustin Paraschiv pe blogul sau de programator.
Pentru a creea un site sau un blog, avem nevoie de cunostinte de programare si web design. Nu e greu sa invatam  cand il avem pe Iustin Paraschiv “alaturi”. Pe blogul lui exista foarte multe tutorial. De acolo putem invata HTML, Java, si alte limbaje de programare folosite in mediul online.

Ce putem invata de pe blogul de programator al lui Iustin Paraschiv?

Asa cum este valabil in orice domeniu, precum si la fiecare loc de munca, cunoasterea si intelegerea conceptelor de baza sunt cheia succesului. Daca te simti inca fara experinta in informatica si in limbajele de programare, nu e prea tarziu sa o iei de la inceput cu elementele de baza, pe care le poti invata de pe blogul lui Iustin Paraschiv.
Un lucru pe care l-am realizat este acela ca trebuie facuta o diferentiere clara intre un bun programator si ceilalti, aceasta constand in dorinta sa de a stii ce si cum se intampla.
Unul dintre obiceiurile esentiale ale unui bun programator este sa citeasca o multime de documentatii. Poate fi caietul de sarcini, JSR, documente API, tutoriale etc. Citirea documentelor te va ajuta sa-ti creezi fundmentele de baza in tot ce programezi, in cel mai bun mod. Foarte multe tutoriale se gasesc pe blogul lui Iustin Paraschiv. Putem aminti cateva articole, tutoriale pe care le putem lectura pe blogul programatorului:
-       Sfaturi WordPress pentru cei care folosesc aceasta platform
-       Prima pagina a unui site- care este foarte esentiala atunci cand te hotarasti sa iti faci un site su un blog;
-       Tablouri sau vectori- folositori si acestia in programare
-       Programarea orientate pe obiecte- aparuta  in anii 1990 a devenit una dintre cele mai mari idei de programare
-       Limbajul de programare Java- este un limbaj de programare inalt, avand foart multe caracteristici
-       Si Notiuni de baza HTML- este un limbaj pentru crearea si marcarea unui document , astfel incat sa poata fi publicat pe WWW ( World Wide Web) si vizualizat cu ajutorul unui browser.

Cum  putem  lua  legatura cu Iustin Paraschiv?

Daca te apuci de programare sau web design si nu stii ceva sau vrei sa faci schimb de experienta, poti apela cu incredere la Iustin Paraschiv.
Il gasim pe blog  si pe canalul youtube al lui Iustin Paraschiv.

Deci sa nu uitam ca:


Programarea in ziua de azi este o cursa intre programatorii care incearca sa faca aplicatii mai mari si mai usoare ca pentru idioti, si universul care incearca sa faca idioti mai mari. Pana acum universul castiga.” – Iustin Paraschiv.