vineri, 7 octombrie 2016

# Preparate cu carne de porc # Tradiție și gastronomie românească

Sarmale cu pasat



Avem nevoie de:

  • 3-4 cepe,
  • 1 kg de tocatura,
  • 2 cani de pasat,
  • cimbru, marar, vegeta, piper si ardeu iute (doar cine vrea).


Mod de preparare:

Prajim ceapa si adaugam pasatul spalat .Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi tai putin si in umplutura).Se pune tocatura si se mesteca. Pentru ca sa se lege mai bine umplutura eu mai pun si 2 oua. Amestecam totul bine si incepem sa facem sarmalutele pe care le asezam in oala in straturi.Pentru a da un gust mai bun acestora punem in oala printre sarmale si o bucati de carne afumata.Deasupra punem varza taiata.

 Pofta buna! 

Cu aceasta reteta particip la provoarea "Traditie si gastronomie romaneasca”




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular