luni, 12 iulie 2010

4 kg peste, 800 ml ulei, sare, 1 kg de morcovi, 1 kg ceapa, 8 foi de dafin, piper boabe, 200 ml otet.Intr-o cratita se pune ulei pe fundul ei si pe urma cate un strat de morcov taiat rondele, unul de ceapa taiata melcisor si un strat de peste taiat bucati mai mici. La final peste compozitie se toarna otetul amestecat cu o cana de apa, piperul boabe si foile de dafin. Dupa se da cuptor si se lasa circa 4-5 ore daca pestele e mic si 6-7 ore daca pestele e mare. ca sa nu se prinda de cratita pe fundul ei se pun 2 furculite in cruce.









Tagged:

3 comentarii:

  1. reteta nu se intelege bine otetul il pui dupa ce s au firt sau il pui de la inceput inainte sa le nui la foc

    RăspundeţiȘtergere
  2. Laura daca citesti atent poti vedea ca am scris ca la final dupa ce pui pestele si legumele se adauga peste compozitie otetul cu apa si condimente si pe urma am scris ca se da la cuptor.

    RăspundeţiȘtergere
  3. multumesc mult o sa scriu impresiile dupa ce o fac

    RăspundeţiȘtergere